Her er du: Produkttyper ›

Følgende produkter passer til din modelEarpods
Her hos U5 Gadgets finder du vores enorme udvalg af EarPods, der kan bruges til din smartphone, tablet, computer eller et hvilken som helst andet apparat, hvor du kan bruge ganske almindelige høretelefoner.

Vi forhandler Danmarks billigste EarPods og har samtidig det største udvalg i Danmark - både når det gælder form og design.

Selvom vores EarPods er billige, kan du selvfølgelig forvente kundeservice på højt niveau, da det bestemt er noget, vi vægter meget højt.

Prisen på vores EarPods afhænger af hvilken model du vælger. Den almindelige slags er de billigste, hvor vores eget design SkullPods koster lidt mere.
Disse SkullPods er rigtig gode til at gengive en kraftig bas og velegner sig derfor til den lidt tungere musik.

Vores EarPods er så billige, at du nok ikke vil kunne finde den billigere nogen andre steder på nettet. Vi ligger stor vægt på at tilbyde lave priser, og derfor er vi oftest også nogen af Danmarks billigste på vores produkter.

De hvide EarPods er den klassiske farve EarPods, men er du typen, der godt kan lide at skille sig lidt ud, skal du helst sikkert prøve et af de andre designs. Selve produktet har samme gode lyd-kvalitet, uanset hvilken farve du vælger.

En smart ting ved EarPods er, at du kan betjene din musik med den. Der er en lille fjernbetjening på headsettet, hvor du bl.a. kan starte eller stoppe musikken, blade frem eller tilbage eller justere hvor høj volumen der skal være.
Dette gælder ikke vores SkullPods.

Fjernbetjenings-funktionen er bestemt rigtig god, når man er ude at cykle, eller dyrke motion, hvor det måske ikke er så bekvemmeligt at hive sin telefon frem fra lommen, men alligevel gerne vil skifte sang, skrue op for lyden eller sætte musikken på pause et kort øjeblik.