Her er du: Produkttyper ›

Følgende produkter passer til din modelEarPodsHer på siden finder du Danmarks største udvalg af EarPods, som kan bruges til din smartphone, tablet, computer eller et hvilken som helst andet apparat, hvor du kan bruge ganske almindelige høretelefoner.

U5 Gadgets har ikke mindre end 67 forskellige modeller på lager.

Vi forhandler yderst billige EarPods og har samtidig et rigtigt bredt udvalg.

Selvom vores EarPods er billige, kan du forvente at kvaliteten er helt i top. Alle vores produkter ligger under vores konkurrenter i pris men du er samtidig sikret et meget højt serviceniveau.

Prisen på vores EarPods afhænger af hvilken model du vælger. Alle vores almindelige EarPods er de billigste og vores eget mærke SkullPods er lidt dyrere.

Vores EarPods er så billige, at du ikke vil kunne finde den billigere nogen andre steder på nettet. Vi ligger stor vægt på at tilbyde lave priser, og derfor er vi også Danmarks billigste på vores produkter.

Den hvide farve er selvfølgelig den klassiske farve til EarPods, men er du typen, der godt kan lide at skille sig lidt ud, skal du helst sikkert prøve en af de andre farver. Selve produktet har samme gode lyd-kvalitet, uanset hvilken farve du vælger.

En smart ting ved EarPods-headsettet er, at du kan betjene din musik med den. Der er en lille fjernbetjening på headsettet, hvor du bl.a. kan starte eller stoppe musikken, blade frem eller tilbage eller justere hvor høj volumen der skal være, dette gælder dog ikke for vores SkullPods.

Fjernbetjenings-funktionen er bestemt rigtig god, når man er ude at cykle, eller dyrke motion, hvor det måske ikke er så bekvemmeligt at hive sin smartphone frem fra lommen, men alligevel gerne vil skifte sang, skrue op for lyden eller sætte musikken på pause et kort øjeblik.