Her er du: Handelsvilkår

Handelsvilkår

Nedenstående salgs og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra U5 Gadgets. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og U5 Gadgets.

Kontrakten
Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til support@u5.dk. Den indgåede kontrakt vil være udformet på dansk.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra U5 Gadgets. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra U5 Gadgets's side, er denne af vejledende art. U5 Gadgets indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra U5 Gadgets anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Leveringstid afhænger af om den pågældende vare er på lager samt den valgte leveringsform.

Fragt & leveringsomkostninger
Når du bestiller varer til levering betaler du forsendelse og gebyr afh. af forsendelsesmetoden.

Reklamation
Der er som standard 2 års reklamationsret på varer leveret fra U5 Gadgets. Såfremt der er mere end 2 år, er dette fabriksgaranti som er stillet af producenten på dennes betingelser. Batterier er omfattet af 6 mdrs. garanti da dette er en forbrugsvare hvor man skal forvente slid på cellerne. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra U5 Gadgets, skal påberåbes i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Inden returnering af varer til U5 Gadgets bedes du udfylde en RMA skrivelse. Du kan enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Ombytningstiden for varer vedlagt en RMA skrivelse er ca. 4-6 dage. Ombytningstiden for varer uden en RMA skrivelse er ca. 30 dage.
Er din vare (excl. batteri) mere end 1 år og omfattet af reklamationsretten sendes varen til reparation hos vores 
leverandør, efter endt reparation returneres varen til dig. (ca. 4-8 uger)Bestilling
Når du bestiller på U5 Gadgets skal du være opmærksom på at aftalen ikke anses for endeligt indgået før du modtager en automatisk ordrebekræftelse fra os.
Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail så send en e-mail til support@u5.dk. Alle priser på U5 Gadgets er inklusiv moms samt eventuelle andre afgifter. Kontrakter kan på U5 Gadgets indgås på dansk. Det vil fremgå særskilt af selve produktbeskrivelsen, såfremt en dansk manual ikke medfølger.

Betaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. Når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL)og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken U5 Gadgets eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra U5 Gadgets og først når hele ordren er leveret til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Du kan betale med følgende betalingsmidler: Dankort, VISA, Eurocard MasterCard, Visa Electron samt American Express. Ved betaling med Dankort betaler U5 Gadgets gebyret. Ved betaling med udenlandske betalingskort (Mastercard, JCB, osv.) opkræver U5 Gadgets 5,75% af det samlede købsbeløb.

Returret
U5 Gadgets yder 14 dages returret på varerne fra den dag du modtager varen. Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. For at lette sagsbehandlingen opfordrer vi dig til at udfylde en RMA skrivelse inden varen returneres til U5 Gadgets. Hvis du fortryder købet, tilbagebetales købesummen for varerne til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes krediteres beløbet. Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til Postvæsenet eller ved at returnere varen til nedenstående adresse.
Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

U5 Gadgets
Lundbyesgade 18
9000 Aalborg

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.


E-markedsføring
Der udsendes ingen e-mail-reklamer eller lignende fra U5 Gadgets.

Persondatapolitik
Der benyttes hverken cookies eller logstatistik på U5 Gadgets For at kunne handle hos U5 Gadgets og indgå via vores website skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • navn
  • adresse
  • telefonnumer
  • e-mail

Personoplysningerne registreres hos u5.dk og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Som registreret hos U5 Gadgets har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til U5 Gadgets via e-mail: support@u5.dk.

Administration og bogholderiet hos U5 Gadgets har adgang til de registrerede oplysninger.

Kundeoplysninger opbevares og transmitteres ukrypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Den dataansvarlige hos U5 Gadgets er Bogholderiet.