Her er du: Produkttyper ›

Følgende produkter passer til din modelMobil coversiPhone 4S cover:

Beskyt din iPhone 4S med et kvalitets mobil cover fra U5 Gadgets.
Hvis du har købt en iPhone 4S, så vil du sandsynligvis købe et iPhone 4S etui eller iPhone 4S cover for at give din mobil maksimal beskyttelse.
Et mobiletui og mobilcover kan være et ganske nyttigt, fordi de dækker telefonen og beskytter både skærmen og selve telefonen.
En ny taske, flipcover eller et nyt mobil cover kan gøre telefonen mere unik og sætte karakter på telefonen og du kan skille dig i fra mængden.
Den største fordel med et mobil etui eller et mobil cover er at undgå skader på skærmen. Der er rigtig mange personer som har ødelagt deres telefonen og det kan forebygges med et mobil cover eller mobiletui.
Du kan finde iPhone 4S covers i forskellige mønstre og farver her på vores side og der er rigtig mange modeller at vælge i mellem.

iPhone 4 cover:
Vores katalog omfatter hundredvis af iPhone 4 covers i forskellige farver, former og størrelser.
Tjek vores «iPhone 4 cover» kategori fra tid til anden da vi opdaterer den ofte. Her kan du købe både billige covers til iPhone 4 og mobil cover til andre telefoner. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af mobiltilbehør inklusive alle slags covers, blandt andet bagcover, frontcover og vi sælger også displays til alle iPhone modellerne.
Vi anbefaler også at du bruger en skærmbeskytter samt et mobilcover, særligt hvis du har en touchscreen mobil som iPhone 4.


Galaxy S 3, S4 og S5 cover:
Som vi allerede har nævnt, omfatter vort udvalg af mobilcovers ikke bare covers til iPhone 4S og iPhone 4, men også covers til feks. Samsung Galaxy S3,4 og 5.
En af de mest populære smartphones på markedet er Samsung Galaxy S5.
Et Samsung Galaxy cover kan være lavet af forskellige materialer men hos U5 Gadgets får du kun det bedste.
Et bredt udvalg og lave priser er det vi kan tilbyde vore kunder.
Hos os kan du finde mobil cover specielt designet til din smartphone. Det bedste mobil cover vil beskytte din mobiltelefon og give den et nyt udseende samtidig.

Apple iPad II, III og IIII
Udover mobil covers tilbyder vi også covers og etuier til Apple meget populære iPad modeller.
Tjek vore sider og find det perfekte iPad cover.